nedelja, 14. avgust 2011

Pričenja se zadnja četrtina počitnic

Počitnice se počasi bližajo koncu. Pa to ne pomeni, da moramo biti žalostni. Ne, ne, ravno nasprotno. Izkoristiti moramo te zadnje dneve in si privoščiti poletje z veliko žlico.
Sonček, ki nas razvaja zadnje dni, upam, da vas je zvabil na prosto. Ste letošnje počitnice že obiskali naše prekrasno jezero, se sprehodili po potkah in opazovali labode? Morda obiščete tudi Vilo Čira-čara, ki ima odprta vrata vse poletje in se poigrate na otroškem igrišču?
Teden, ki prihaja, bo delovno malce krajši. Jutri nas čaka še en praznični dan. Naši organizatorji pa tudi ta teden ne bodo mirovali.
Že v torek (16. avgusta, 10.00 - 12.00 in 16.00 - 19.00) lahko obiščete  

kjer bodo tokrat združili kar dve temi. Delavnico plesa, ki bi morala biti prejšnji teden, so prestavili in upajmo, da  bo vreme tokrat boljše.Ustvarjali pa boste lahko tudi mavčne skulpture.

V sredo (17. avgusta, od 10.00 - 12.00) bodo gostje Zabavne srede v Knjižnici Velenje naši največji prijatelji - psički. Druženje z njimi  so poimenovali Vragolije kosmatih smrčkov.
 Pridružite se jim, prepričana sem, da bo v družbi kosmatincev zanimivo in veselo.

V prihodnjem tednu pa se v naše mesto vrača
Povezava
Veliko dogodkov za mlade in mlade po srcu, nekaj pa tudi za otroke. Tako se v soboto (24. avgusta. ob 10.30) z ulično predstavo Urške Ličef
ČAS pridružujejo sobotnemu travniku in lutkarijam.
Že v torek pa se v okviru festivala pričenja Plesno poletje za otroke.

V nedeljo (21.avgusta ob 16. uri) vas v Kinu Velenje vabijo na otroško filmsko matinejo. Tokrat si boste lahko ogledali družinsko komedijo
Več o filmu pa si lahko preberete tukajle.

Uživajte počitnice!


2 komentarja:

HRANDICA pravi ...

Hvala za izčrpne informacije. Pridejo prav!
Pozdravček.

Andreja pravi ...

Na travniku, danes dopoldne, je bilo res lušno. Malce smo plesali, malce ustvarjali z mavcem.