petek, 29. julij 2011

Najboljši ciganski muzikant in Rango

Pa je pred nami še zadnji julijski vikend.
Moram priznati, da je bil letos, v primerjavi s preteklimi, kar precej bolj hladen (brrr) in deževen. Novica o tem, da se bo vreme že jutri izboljšalo, me je zelo razveselila. Končno se nam obetajo toplejši dnevi. Tako bomo lahko v mesecu avgustu uživali v številnih prireditvah na prostem.
Že v soboto, 30. 7., ste tako ponovno vabljeni na travnik pri Domu kulture Velenje, kjer si boste lahko ogledali predstavo z naslovom Najboljši ciganski muzikant. Organizator Festival Velenje je tokrat k sodelovanju povabil Gledališče Bičikleta. Verjamem, da vas bo pravljica, ki nam razkrije zakaj Romom taka ljubezen, posluh, strast in veselje do glasbe, zelo očarala. In še ščepec vsebine: Drvarka in oče Drvar sta imela pridnega in dobrega sina po imenu Muzikant, ki je vsako minuto izkoristil za muziciranje. Težko so se preživljali, nekega dne pa Muzikant sreča dobro vilo ... Vas zanima kaj se bo zgodilo? Tudi sama sem zelo radovedna in se že veselim sobote. Ne pozabite, pravljica se bo kot ponavadi pričela ob 10.30 uri.

In kaj vas to nedeljo (31. 7. ob 16. uri) v okviru otroške matineje čaka v kinu?
Odgovor najdete v zgornji sličici. Zagotovo veliko smeha in zabave. Simpatični kameleon Rango bo poskrbel za dobro voljo in vse kar morate narediti je, da si čimprej rezervirate vstopnice in si ogledate njegove dogodivščine. In nikar ne pozabite na prijatelja. V dvoje je vsekakor še lepše, zato hitro zavrtite telefon in ga povabite zraven.
Veliko užitkov ob ogledu in druženju vam želim.



2 komentarja:

Simona pravi ...

Jutri pa pridem na travnik, zagotovo.

LaBella pravi ...

Rango? No, tole se sliši pa res zabavno! :D