nedelja, 12. junij 2011

Vikend kljub dežju pisano obarvan


Pa je minil še en junijski vikend.
Tudi tokrat so naši organizatorji poskrbeli za dobro počutje in zabavo.
Včeraj je bilo živahno na Žurčku, kjer sta prevladovali predvsem igra in ustvarjalnost. Čestitke organizatorju Društvu prijateljev mladine Edvarda Kardelja Velenje in vsem prostovoljcem, ki so tudi tokrat prižgali iskrice v očeh naših otrok.
Pestro pa je bilo tudi na Cankarjevi, kjer sta se odvijala Bolšji sejem in prvič tudi Art Market, ki sem ju obiskala tudi sama. Uf, to pa je nekaj za dušo. Kakšne umetnine, prava paša za oči. Organizator Festival Velenje pa je na zelenici poleg stojnic pripravil tudi program za otroke. Tako je lahko vsak izmed nas nekje našel delček zase.
Danes sem skupaj s svojo hčerko in  prijatelji obiskala Arboretum, kjer je med dinozavri gostoval naš Masti. Bilo je nepopisno lepo. Uživali smo v ustvarjanju, druženju, igri na prekrasnem otroškem igrišču, si ogledovali rožice in pletli nova prijateljstva. Med drugim smo spoznali tudi gospo Julijo Bajan, ki je otrokom, ki so bili vztrajni in pridno čakali v vrsti, poslikala obraze. Njihove lepe očke so ob pogledu v ogledalo kar žarele, saj je gospa Julija res prava mojstrica risanja.
Dopoldne je tako v prijetni družbi in prekrasnem ambientu hitro minilo. Zato še enkrat hvala vsem pridnim čebelicam iz Muzeja Velenje, za prekrasen dan v Volčjem potoku.

Sedaj, ko tole pišem, moja deklica že pridno spi. Pred nami je ponedeljek, z njim nov delovni teden. Čakajo nas novi izzivi, vrtec, šola, služba, različne interesne dejavnosti in še kaj se bo našlo.
Imejte se lepo in na svidenje do prihodnjič.

Simona

1 komentar:

Andreja pravi ...

Res je bilo lušno. Manca in Loreta sta cukra.