torek, 28. junij 2011

Kam med počitnicami?

Pa jih imamo. Počitnice! Dogajanja v našem mestu bodo v dveh počitniških mesecih res pestra. Natančnejši program si lahko ogledate na posebni strani na mojem blogu. Podatke so mi prijazno posredovali na Festivalu Velenje, kjer lahko najdete tudi celotno knjižico o bogatem poletnem dogajanju v Velenju.

Če omenim samo nekaj cukrčkov letošnjega programa:
Poletje na travniku, ki ga že četrto leto zapored pripravljajo na Festivalu Velenje, bo letos še obogateno. Ustvarjalnim torkom se bodo pridružile tudi predstave ob sobotah dopoldne. Otvoritvena predstava pa bo že to soboto, ko prvič prihaja v naše mesto
KLOVNBUFOVA VESELA FESTIVALSKA KARAVANA 2011.
Tako bomo tudi v Velenju začutili Festival klovnade, ki ga konec junija pripravja Zavod Bufeto iz Ljubljane. Veseli klovni pa bodo zagotovo poskrbeli, da bo prva julijska sobota zabavna in nasmejana.

V Knjižnici Velenje bodo vse delovne dopoldneve pripravljali IGRALNE URICE, kjer vas bo vsako sredo čakalo še posebno presenečenje.
Vsakodnevne aktivnosti bodo potekale v VILI MOJCA, na MESTNEM OTROŠKEM IGRIŠČU, vsak dan pa bo odprla svoja vrata tudi Pikina Vila Čira-Čara na TRC Jezero, kjer vas bosta čakala dva prijazna Pikina gusarja, ki vas bosta popeljala po Pikinem domovanju.
Tudi različna športna društva pripravljajo poletne šole ali tečaje. Lahko se boste naučili igrati biljard, se udeležili športnih taborov Zmaga Koštruna, vas zanima kako se igra kraljeva igra - šah, kaj delajo pri karateju ...
In še in še ... To je le drobec in vabilo, da si podroben program ogledate tukaj. Prepričana sem, da nikomur med letošnjimi počitnicami ne sme biti dolgčas.

3 komentarji:

Simona pravi ...

Ja, v Velenju bo res pestro. Tudi pri nas na gradu se bomo dvakrat igrali Srednji vek. Lani je bilo lušno. Verjamem, da bo tudi letos tako.

Klara pravi ...

Sem prav vesela, da bo čez poletje otrokom ponujen tako pester program.

LaBella pravi ...

Poletje na travniku je zakon - potrjeno! :) Škoda samo, da včasih vreme malo z(a)moči in potem se ne moremo igrati :(. No, ampak izbire je ne glede na vse še veliko, res fajn! :)) Mislim, da nihče ne more reči, da mu je bilo med počitnicami dolgčas :D.