torek, 6. september 2011

Torkova peta, ples in likovno ustvarjanje


Z mesecem septembrom, se pri Medobčinski zvezi prijateljev mladine Velenje, pričenja nova sezona programov za otroke in mladostnike, ki so vezani na šolsko leto 2011/2012.
Že danes, v torek, 6. septembra, vas tako ob 17. uri, vabijo na ustvarjalnico za otroke in starše - Torkovo peto. Tudi tokrat bodo člani Kluba vzgojiteljev "Mladi za mlade", ki deluje pri MZPM Velenje, izvedli dve ustvarjalnici. Eno v Vili Mojca, vsi, ki pa prihajate iz Šoštanja in okolice pa ste vabljeni v preddverje Doma kulture Šoštanj. Na obeh lokacijah bo zagotovo veselo in ustvarjalno.
Razpisali pa so tudi dva nova programa. Gre za Plesne urice in Art ustvarjalnico. Prve so namenjene otrokom, ki so že stari 4 leta in imajo radi gibanje, ples, druženje ter glasbo. Vaje, ki bodo potekale ob četrtkih, bo vodila Petra Žist. Vpis otrok v program bo v Vili Mojca, v četrtek, 8. septembra, ob 17. uri.
Art ustvarjalnica pa je namenjena vsem otrokom in mladostnikom od 4. do 9. razreda OŠ, ki bi želeli razvijati svojo kreativnost na področju likovnega ustvarjanja. Ustvarjalnico, ki se bo izvajala v času od oktobra do maja, bosta vodili absolventki likovne pedagogike, Sanja Stropnik in Juma Valenčak.
Za podrobnejše informacije so vam na voljo pri MZPM Velenje, tel.: 03 897 75 40.

Imejte se lepo, vsekakor se kmalu spet oglasim!
Simona

Ni komentarjev: