petek, 27. maj 2011

KAM ČEZ VIKEND


 V soboto, 28. maja, lahko ob 10. uri obiščete Velenjski grad, kjer bo potekala URICA ZAVROLOGIJE. Ste že slišali za Urice zavrologije? Muzej Velenje sodeluje z Arboretumom Volčji potok, kjer ob razstavi Ledena doba in dinozavri pripravljajo tudi nagradno igro Krog izumrlih velikanov.
In ker imamo tudi v Velenju izumrlega velikana – mastodonta – bodo jutri urice zavrologije v Velenju. 
Arheologinja Danijela Brišnik se bo z otroki poigrala v arheološkem peskovniku, jim predstavila delo arheologov, ter jim ob zbirki ostankov mastodonta pokazala kakšne prazgodovinske kosti so našli v Šaleški dolini.


Popoldne lahko pridete v Vilo Mojca, kjer se bo ob 15.30 uri pričel
TA VESELI DAN.
Člani kluba vzgojiteljev "Mladi za mlade", ki delujejo pri MZPM Velenje, bodo pripravili otroški živ žav, kjer boste lahko ustvarjali, se poigrali, kakšno zapeli in se zabavno imeli. Vabljeni otroci, mladi in mladi po srcu. Čeprav je jutri napovedano slabo vreme, pravijo, da se ne bodo ustrašili, saj niso iz sladkorja. Zato obujte se vremenu primerno in hop, v Vilo Mojca!

V Kinu Velenje pa so ta vikend izbrali prikupen otroški film
Ogledate si ga lahko v soboto, ob 18. uri in v nedeljo, kot otroško matinejo, ki se prične ob 16. uri. Delček si ga lahko ogledate že tukaj, če kliknete na zgornjo povezavo.

Upam, da boste kakšen moj nasvet tudi izkoristili. Pozdravček do naslednjič.

Simona

3 komentarji:

Pika Nogavička pravi ...

Sem dodala povezavo na svojo spletno stran. Super si tole napisala. V Velenju se za otroke res veliko dogaja.

Simona pravi ...

Draga Pika!

Hvala za povezavo. Strinjam se s teboj. Pri nas se ogromno dogaja in prav je tako. Igra nas osrečuje in druži. In to je življenje.
Pozdrav!

mirjam pravi ...

Za vsakega se torej nekaj najde. Torej danes nihče nima razloga, da bi ostal doma in nergal nad vremenom! :)

P.S.: super blog!:)